RC Art Fair
Menu

Algemene informatie

De 7e editie van RC Art Fair vindt voor de tweede keer plaats in het World Trade Center in Rotterdam tijdens de Art Rotterdam Week, de grootste kunstweek van Nederland, van 7 t/m 11 februari 2018.

RC Art Fair is een onafhankelijke kunstbeurs die reeds zeven jaar actief is in Rotterdam. De beurs wenst een platform te bieden voor promotie, verkoop en het vergroten van het professionele netwerk, wetende dat zichtbaarheid het belangrijkste goed is binnen de kunstwereld. De laatste editie was een doorbraak voor de beurs met meer dan 80 deelnemers uit Nederland en buitenland op een geheel nieuwe locatie in het centrum van Rotterdam. De intentie van de beurs is het bieden van een kwalitatief platform voor het introduceren van kunstenaars en hun presentaties. RC Art Fair rijkt naar de hoogst mogelijke kwaliteit in het bieden van hedendaagse kunstpresentaties met gevestigde namen, en wenst tegelijkertijd opkomende initiatieven te stimuleren. De combinatie tussen het bekende en het nieuwe is van belang omdat het een grote variĆ«teit aan kunstproducten biedt aan de brede selectie van kunstliefhebbers, -kopers, – verzamelaars en -bemiddelaars.

De wenst om Nederlandse en internationale vertegenwoordigers en verzamelaars met elkaar in contact te brengen is de voortstuwende kracht achter de organisatie, tezamen met de wens hoogwaardige presentaties uit te lichten binnen de hedendaagse kunstwereld.