Rotterdam ContemporaryArt Fair: 04 t/m 08 feb 2015

Vrijwilligers

VACATURE

Vacature | Organisatie: Stichting Field of Dreams / Bob Smit Gallery | Functie: Stagiair(e) | Plaats: Rotterdam| Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum eerste ronde 31/06/2015. Tweede ronde 31/08/2015.

Wij zoeken voor de organisatie van hedendaagse kunstpresentaties op North Sea Jazz festival, de Rotterdam Contemporary Art Fair, NO WALLS EXPO ‘CAR ART park’ en Bob Smit Gallery een gedreven stagiair(e) met kennis van hedendaagse kunst en de culturele sector.

(M/V) max. 24 – 32 uur per week

Functieomschrijving

Stiching Field of Dreams (FoD) initieert en organiseert diverse projecten die de scheidslijnen tussen kunst, amusement en informatie te vervagen en de traditionele verhoudingen tussen high -en low culture te doorbreken. Daarnaast richt de stichting zich op het bevorderen van kunst en cultuur in al haar verschijningsvormen om zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het kunstklimaat in Rotterdam en daarbuiten. Dit doet Stichting Field of Dreams door kunstbeurzen, projecten en evenementen te organiseren waarbij onder andere hedendaagse kunst, design, muziek en entertainment samenkomen om een breed publiek te bedienen.

 Als stagiair(e) bij stichting Field of Dreams zijn je taken omvangrijk en divers:

  1. Ontwikkeling van nieuwe concepten;
  2. Onderzoek voor mogelijke realisatie van deze concepten;
  3. Meewerken aan de organisatie en realisatie van projecten zoals de jaarlijkse kunstbeurs; (voorheen RAW nu Rotterdam Contemporary)
  4. Onderhouden van de websites en social media;
  5. Versturen van mailingen
  6. Verantwoordelijk zijn voor een aspect binnen het project naar gelang interesse (bijv. social media);
  7. Evaluatie van het project.

 

Wat verwachten wij?

Je bent woonachtig in Rotterdam en je volgt een HBO opleiding of studeert aan de Universiteit. Richtingen: marketing/communicatie, cultuurwetenschappen, Leisure management, eventmanagement, kunstgeschiedenis of culturele en maatschappelijke vorming. Andere relevante opleiding en studies zijn ook welkom. Je bent leergierig, nauwkeurig en een echte aanpakker. Daarnaast kan je snel schakelen tussen werkzaamheden en heb je een vlotte pen hebben. Enige kennis van de culturele sector is vereist.

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving met één op één begeleiding, waarbij je onderdeel uitmaakt van het team. Leuke collega’s en uitdagende projecten om een mee te werken. Een kleine vergoeding van max. 150 euro excl. reiskosten.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV met (pas)foto naar info@bobsmit.com o.v.v. ‘stage stichting Field of Dreams’.

Let op: Er kan vanaf heden gesolliciteerd worden tot 31 juni (i.v.m. North Sea Jazz) en tot 1 september voor de werkzaamheden die verband houden met o.a. de kunstbeurs. Wij proberen iedereen te beantwoorden. Uit alle sollicitaties wordt een shortlist samengesteld van 10 personen die worden uitgenodigd op gesprek.

Contact

info@bobsmit.com
+31(0)6 24 87 65 94
www.nowallsexpo.com
www.rcartfair.com