Gokkasten en Fruitautomaten Online
Thursday, 25 April 2019
Home / starburst

starburst

Starburst gokkast

Als er één gokkast is die de aandacht van NetEnt fans’ heeft gevangen, is het zeker Starburst. Ongeacht welke casino de gok producten van deze ontwikkelaar gebruikt, er is weinig twijfel over de opulariteit van Starburst als onderdeel van het aanbod. Er is een eenvoudige reden hiervoor, en dat is het spel uiterst eenvoudig is. Het is één ding om producten te voorzien van dit deed en al het andere, maar wanneer je terugkeert naar de basis en zorgen voor een meeslepend slot game met geweldige graphics en gameplay, kan het soms genoeg om zelfs de meest geharde van gamers te trekken. Starburst werkt tot op de methode, die een spel gebaseerd in de ruimte, maar met algemene edelsteen iconen. Het heeft wel een of twee speciale functies die, Hoewel synthese sterk zijn ingebed in de algemene spel te spelen, in plaats van te hoeven spelers draaien een bepaalde hoeveelheid van één of ander symbool. Een andere grote toevoeging aan dit spel is de soundtrack, Alles wat erg sci fi en zeer Geschikt voor het spel dat je speelt. Dus, als je geïnteresseerd bent in het nemen van een reis naar de ruimte en draaien een paar gem-infuus rollen bent, lees dan verder.

Ultra Speciale Spel Rollen

Dit spel is niet bijzonder bieden tot iets specifiek bijzonders in termen van de lay-out heeft, in plaats daarvan vasthouden aan de vijf rollen en drie rijen interface. Bij synthese rollen, zult u verschillende edelstenen die deel uitmaken van de beelden te vinden. Dus, er is een zeshoekige oranje edelsteen, Al die wordt vergezeld door op bijna vierkante blauwe hardsteen en een verdere klassieke zeshoekige groen symbool. Een ruitvormige gele symbool is dus toegevoegd aan het spel, terwijl een paarse vierkant op zijn kant vormt het zesde edelsteen. Deze zijn verbonden door een gouden BAR-pictogram en een rode nummer 7, en synthese Zorg voor het spel met de standaard basis iconen.

Dus dit spel heeft de opname van 10 afzonderlijke pay lijnen, die lijkt misschien niet veel als het gaat om een ​​modern slot spel, hoewel er een beetje een draai aan dit die wij zal later uitleggen. De lijnen kunnen customised.dat zijn, als u een voorkeur om dit te doen, en dit wordt gedaan door te klikken op een aantal Ofwel langs één van de zijden van de rollen, of met behulp van de schuifbalk in de linkerbenedenhoek. Verdere aanpassing is beschikbaar Als het gaat om de inzet die u in staat te plaatsen bent, en dit wordt gedaan door eerst het aanpassen van de munt waarde van tussen zijn minimum van € 0:01 en € 1 per regel. Er is dus de mogelijkheid van het veranderen van de inzet niveau, en dit kan worden veranderd tussen één en 10. Daarom wordt een maximale totale inzet van € 100 per ronde kunnen worden geplaatst in Starburst.

Intergalactische Speciale Features

Zoals we eerder vermeld, is het spel lijkt te slechts 10 winlijnen EERST, maar wat je zult vinden wanneer u begint met het draaien van de rollen is thatthere is een win-twee-manieren zijn voorzien naast inbegrepen. Hierdoor kunt u de kans om te vormen winnende combinaties van beide links naar rechts en van rechts naar links. Dus, zijn uw kansen effectief verdubbeld. En er is geen additionele inzet vergoeding voor het feit dat deze in plaats van beide. Sommige slots hebben de neiging om het bedrag dat u inzet per draai als er zo’n bovendien Betrokken, maar maximale Starburst wordt afgesloten € 100 per round stimuleren.

De enige andere toevoeging aan dit spel wordt de ‘Starburst Wilds’, en thesis zijn iets een beetje uniek in hun eigen recht. Ze Vertegenwoordigd door de ster pictogram veelkleurige, en indien Dit blijkt overal, zal het vervangen voor alle andere symbolen op de rollen om een ​​winnende combinatie te vormen. Het is alleen in staat te laten zien op rollen twee, drie en vier, maar de grote ding over hen is thatthey’re zo het uitbreiden van symbolen. Dus, als het een verschijning maakt, zal het uit te breiden naar de hele rol te bedekken, en dit is actief op alle drie van de middelste rijen. Verder, als het eenmaal omhoog over de haspel is uitgebreid en geaccumuleerde enige wint, zal de rollen verrekening op een re-spin ook. Dit geeft u de kans om niet alleen de vorming van meer winnende combinaties, dwz spinnen maar meer wilds in de wedstrijd, daarmee bereikt weer uit te breiden en opnieuw in te stellen de rollen af ​​op een re-spin.

Conclusie

Starburst is een van NetEnt meest erkende games, en het is duidelijk te zien waarom. Het is visueel aantrekkelijk, heeft een aantal prachtige aanvullingen op het gebied van speciale functies en gameplay, en er is een geweldige soundtrack naast inbegrepen. We kunnen niet klagen over het op geen enkele manier.

Share