Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / simply wild gokkast

simply wild gokkast

Simply Wild gokkast

Het bedrijf Novomatic besloot om de originele Simply Wild-slot vrij te geven. Aan de ene kant is het gewijd aan de klassieke thema fruit en begiftigd met drie rollen, en aan de andere kant – het is vol met diverse extra functies. We willen je vertellen over alle functies van het spel, zodat je snel de regels kunt vinden en kunt beginnen met spelen. Je kunt de demo van dit slotspel ook gratis op onze site spelen en de mening van de tester achterhalen.

Recensie

Na de eerste run van de Simply Wild-gokautomaat, zullen fans van retro games erg verrast zijn. Het verschilt van klassieke machines met zijn ongewone ontwerp en functionele kenmerken. Op het speelveld zie je twee sets rollen – voornamelijk drie, in een extra vier. De basisversie van het spel bevindt zich op de 1 regel voor betaling, waarbij de maximale prijs x100 is. Maar als u de modus “Super Meter” activeert, kunt u de totale snelheid van x200 raken. Tarieven zijn verschillend in elke modus. Het uitbetalingspercentage van de Simply Wild-slot is gelijk aan 98% – dit cijfer is erg hoog voor online slots van het Novomatic-bedrijf.

Simply Wild Bonus

Er zijn twee spelmodi in de Simply Wild-gokautomaat. Aan de basis vindt u drie rollen en één lijn, waar u kunt inzetten met 0,10 credits. In deze modus is er een speciale functie voor het Crown-symbool. Het geeft een mystieke prijs op zijn nummer. Hier kunt u de vasthoudfunctie gebruiken. Je kunt elke rol stoppen voor de volgende draai. Als u de winsten van de munten van de supermeter nieuw vindt, kunt u een tweede gamemodus starten. Er zijn al vier rollen met de beschikbaarheid van 5 of 10 winnende lijnen, afhankelijk van de grootte van de weddenschappen die je kiest. In deze modus zijn de inzetten veel hoger. Hetzelfde geldt voor de prijzenvermenigvuldiger voor combinaties. In de “Super Meter” heeft een wild-symbool. U wilt terugkeren naar de hoofdmodus wanneer de speciale munten minder dan 200 zijn.

Een klasse apart

Je kunt een uitbetaling naar huis nemen in de Simply Wild-gokkast als je aan 3 onderste symbolen op de onderste set wielen draait. Je kunt je beloning zien op de lagere betaaldag links van de rollen.

De best betalende symbolen in dit basisspel zijn drie gelukkige zevens of drie watermeloenen. Plus, als een kroon in de rechterkolom van het scherm wordt verlicht. U kunt daarom een ​​kolom vasthouden door op de ‘hold’-knoppen te drukken.

Als je met de bovenste set rollen speelt, wordt de uitbetalingstabel rechts van de rollen afgespeeld. Dit toont de 3 blauwe sterren de hoogste uitbetaling van maximaal 200 munten. Andere symbolen op de rollen zijn de kersen, peer, sinaasappel, druiven, lucky seven en golden bell. Na de ster symbolen, de volgende beste iconen om te kijken voor de druiven en de gelukkigen.

Kop of Munt gokken

Na een overwinning heb je de kans om je winst te gokken op een 50/50 double-up optie. Dit is een veelgebruikte optie in veel gokspellen, maar in plaats van een kaartspel mag je een muntstuk gooien. Klik om de munt te vegen en raad het als het land op kop of munt wil landen. Als u het goed raadt, kunt u uw winst verliezen door die spin.

De Beste Retro gokkast Van Nederland

Deze gokautomaat is geweldig voor spelers die op zoek zijn naar flexibel gamen omdat je hiermee twee games in één kunt spelen. Voor lagere rollende spelers, kies dan de klassieke 1 winlijn set van rollen in de onderste helft van het scherm, terwijl de hogere wedden spelers de top set kan spelen voor de kans om de grote prijzen te winnen.

Het is zo gemakkelijk om uw winst van het ene spel naar de andere als u flick tussen de twee. Klik eenvoudig op ‘Super Meter tot Munt’ om over te schakelen naar de gameplay. Voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch uitziend spel met veel afwisseling, kan dit de juiste keuze voor u zijn!

Share