Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / secret forest gokkast

secret forest gokkast

Secret Forest Gokkast Spelen Online

Als je een fan bent van fantasie games, zul je ongetwijfeld heel erg betoverd zijn door de Novomatic-release, ‘Secret Forest’. Het zit vol feeën, elfjes en kaboutermagie en biedt spelers een transport naar een andere wereld. Het is een beetje jammer dat de interface is ingesteld om veel van wat als een traditionele gokautomaatkast zou worden beschouwd op te nemen, anders had de ontwikkelaar plezier kunnen hebben gehad met het bieden van een op gebladerte gebaseerde achtergrond en omgeving. Dit is echter niet het grootste ongeluk met deze game. In plaats daarvan hebben ze de fout van hun wegen nog steeds niet gezien en hebben ze het passend gevonden om hun vermoeide oude arcade geluiden hierin op te nemen elke keer dat de rollen draaien. Audio moet worden geconcentreerd, evenals de beelden, en het lijkt erop dat Novomatic er niet echt de moeite van heeft genomen om er te veel over na te denken. Echter, met deze nuance opzij gezet, biedt Secret Forest een eenvoudig en ontspannend spel om te spelen.

Betoverende Reels of Magic

Er zijn in totaal vijf rollen in dit spel, en deze worden vergezeld door drie rijen, die een standaardlay-out voor frequente online videoslotsspelers voorstellen. Op deze rollen zijn verschillende pictogrammen te vinden met betrekking tot het thema van het spel, waaronder een griffioen, een fee met blonde haren, een eenhoorn met een gouden hoorn, bomen met gezichten, paddenstoel met witte vlekken, twee kabouters en een vorstelijk kasteel. Verder zijn ook de pictogrammen A, J, Q, K, 9 en 10 zichtbaar. Deze pictogrammen zijn prachtig geanimeerd en zeer ingewikkeld ontworpen, wat een zeer visueel aantrekkelijk product oplevert.

Naast deze rollen en rijen heeft Novomatic in totaal negen afzonderlijke betaallijnen toegevoegd. Al deze kunnen gemakkelijk worden gewijzigd, van een enkele tot drie, vijf, zeven en een maximum van negen. Bovendien kan de waarde van een tegoed in het spel worden gewijzigd tussen $ 0,50 en maximaal $ 1 en ten slotte $ 2. Spelers kunnen ook veranderen rond de geplaatste inzet per lijn, die zal variëren van het minimum van één en toenemen tot het maximum van 100. Over het algemeen kunnen spelers een maximale inzet per ronde van $ 900 plaatsen.

Wonderlijke speciale functies

Een groot aantal functies wordt meestal toegevoegd aan de beste games en hoewel Secret Forest er een paar heeft, wordt het niet overweldigd door hen. De specialiteiten beginnen met een wild pictogram en dit wordt vertegenwoordigd door de eerder genoemde blonde fee. Ze fungeert als een vervanging voor alle andere pictogrammen op de rollen, behalve de scatters, en draagt ​​daarmee bij aan het leveren van een winnende combinatie. Niet alleen dat, maar zij verdubbelt ook de uitbetaling van alle winsten.

Daarnaast ziet u een scatter-pictogram in beeld, dat wordt weergegeven door de bomen met gezichten. Als het je lukt om er drie of meer van te spinnen op een willekeurige locatie op de rollen, dan word je beloond met 15 freespins. Tijdens deze ronde worden alle uitbetalingen verdrievoudigd en kunnen freespins ook opnieuw worden geactiveerd.

Novomatic heeft ook hun reguliere gokfunctie toegevoegd aan het spel, waardoor alle spelers de kans krijgen om hun winst te verhogen. Het wordt geactiveerd na elke winnende ronde tijdens het hoofdspel en biedt je de mogelijkheid om een ​​side-game te spelen om dit te doen. Als u ervoor kiest om dit te doen, wordt u naar een nieuw scherm gebracht. Dit zal je een spel speelkaarten aanbieden, en je zult de kleur moeten raden van de volgende speelkaart die moet worden omgedraaid. Als het je lukt om dit goed te doen, zie je je winst verdubbeld. Als u niet goed gokt, gaat uw winst verloren.

Conclusie

Deze game presenteert een wonderlijk magisch spel, dat is gevuld met visueel aantrekkelijke animaties en afbeeldingen. Het is een schande over de eerder genoteerde muziek en interface, maar gamers zullen met plezier hun tijd besteden aan het kijken naar ingewikkeld gemaakte symbolen terwijl ze de rollen ronddraaien.

Share