Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / red hot devil gokkast

red hot devil gokkast

Red Hot Devil Gokkast Beoordeling

Sommige online gokkasten zijn heter dan andere mijn gokliefhebbers, en deze is warmer dan duizend zonnen, vuriger dan een extra pittige vindaloo, maar nog steeds niet zo heet als de allerbeste games in onze portfolio, maar hij komt erg dichtbij een top rating.

De stijl van het spel

Met de stijl van zijn ontwerp zou Red Hot Devil slot recht kunnen zijn van Sons of Anarchy: een heavy metal soundtrack, vlammen en veel brandende dingen, en ook warme dingen in de vorm van een paar mooie kuikens; dit zou een genot moeten zijn voor fietsers en iedereen met een baard en een zonnebril omwikkelen.

Hoe het gokkast Spel spelen

Red Hot Devil slot heeft 5 spoelen, 3 rijen en 25 winlijnen en wordt ons aangeboden door Microgaming. Behalve Hot Ink, ben ik er zeker van dat ik die dame ook aan het draaien ben op onze Golden Ball Live Roulette Game, maar ik kan me vergissen.

Zoals ik hierboven al vermeldde, is het kernconcept van dit spel warmte, dus vrijwel elk symbool wordt overspoeld door vlammen. Bovendien is de algehele stijl rockabilly uit de jaren 50, dus de symbolen gaan samen met het thema, je zult merken; speelkaarten symbolen, een dobbelsteen, een bos rode rozen, een schorpioen en een hooivork. Uiteraard zijn deze allemaal vlammend van vlammen. Het vlammende hart fungeert als de Scatter en het game-logo heeft een Wild the Wild-symbool, omdat het tegenwoordig standaard lijkt te zijn.

Red Hot Bonus-functies

Red Hot Devil biedt een (onheilige) drie-eenheid van 3 bonusfuncties! Deze extra’s kunnen elke keer dat je een bonus activeert worden gekozen door 3x of meer van de laaiende hart-scatter-symbolen op één rij te zetten. U kunt kiezen uit:

Red Hot Multiplier – Deze optie geeft je 10 gratis spins met een accumulatieve multiplier tot een totaal van x10. Je verhoogt de vermenigvuldiger door meer scatters op de rollen 1 of 5 te plaatsen. Als je twee scatters op beide rollen 1 en 5 krijgt, wordt de functie opnieuw getriggerd met 10 gratis spins.

Wheel of Fire-bonus – Deze bonusgame neemt je mee van de wielen en begint een apart spel met een rad van fortuin met 10 vlammende opties. Je kunt de ene na de andere optie kiezen totdat je bij de nar bent. Er zijn 9 harten, waarvan er 8 een willekeurige prijs bevatten en een bonusmultiplier bevatten. Dus 9 van de 10 opties resulteren in beloning, mooie kansen!

Red Hot Wild Wheels – Deze bonusgame biedt 10 gratis spins. Wat deze functie zo speciaal maakt, is dat de rollen 2, 3 en 4 willekeurig Wild veranderen en uw winkansen drastisch verhogen. Bovendien zal een Scatter op rol 1 of 5 die kolommen helemaal Wild maken en een Scatter op beide rollen voegt nog eens 10 gratis spins toe!

Conclusie

Deze game is de motorrijders die er zijn, of misschien zelfs pyromanen. Deze wombat houdt van het old-skool-gevoel van deze gokautomaat, wat een welkome afwisseling is voor al die 3D-geanimeerde cartoongames die meer op sommige XBox-releases lijken. Red Hot Devil biedt je solide entertainment, en die 3 bonusfuncties zorgen ervoor dat je nog een tijdje blijft rondtollen.

Share