Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / jack and the beanstalk

jack and the beanstalk

Jack and the Beanstalk gokkast

Jack and the Beanstalk is een Engels sprookje, oorspronkelijk verschenen met de titel van ‘Het verhaal van Jack Spriggins en de Enchanted Bean’ in 1734. Het zou later bekend als ‘The History of Jack and the Bean-Stalk’ in 1807 te worden voordat hij in 1890 opnieuw werd geschreven door Joseph Jacobs om het meest overeen te stemmen met het verhaal zoals het vandaag de dag bekend is. In feite is dit niet het enige verhaal om de titel karakter van de Jack-functie, het is gewoon de meest populaire van allemaal. Natuurlijk, in het verhaal, hij is een jonge jongen die met zijn moeder, die weduwe en een melkkoe, Welke is hun enige bron van inkomsten. Op een dag stopt de koe met het geven van melk en Jack brengt het naar de markt om verkocht te worden. Jack’s moeder valt woedend op de grond. Deze bonen groeien vervolgens uit in de titulaire bonenstaak, waardoor ze naar een kasteel kunnen komen. En, zoals de opening video verpakking van dit spelprogramma’s, neemt hij het op zich om een ​​deel van de rijkdom te stelen, waaronder een harp had speelt zelf en een gans deed legt gouden eieren. Deze game vertelt het verhaal voor jou en het bevat een aantal geweldige functies.

Herinner je je het verhaal van Jack?

Dit product heeft in totaal vijf verschillende betaallijnen en drie rijen, wat een vrij standaard videogleuflay-out is. Het is echter op deze rollen dat u de verschillende pictogrammen zult vinden, en deze beginnen met de pictogrammen A, J, K, Q en 10. Deze zijn allemaal ontworpen met het doel van bonenstaakblaadjes, wat zorgt voor een extra vleugje perfectie aan het spel. Als je je bij hen aansluit, vind je een verscheidenheid aan verschillende thema-gerelateerde symbolen, te beginnen met de bijl die Jack gebruikt om de bonenstaak naar beneden te knippen. Er is een gieter en de bonenstaak groeit, terwijl een geit een ander pictogram vormt. De tweekoppige reus biedt een vierde standaardsymbool, terwijl het titulair personage de vijfde en laatste geeft, en ook degene is die het meeste uitbetaalt.

Onze favoriete ontwikkelaar heeft 20 verschillende betaallijnen die ook in het spel zijn inbegrepen, en deze zijn volledig gefixeerd, dus maatwerk is niet mogelijk. De weddenschap die u op een lijn plaatst, wordt echter gewijzigd door de waarde van uw geld en het bedrag wordt per regel ingezet. De munt waarde is veranderlijk tussen € 0:01 en 0,50 € per lijn, terwijl de inzet niveau kan worden gewijzigd tussen de één en 10. Dit zorgt ervoor dat u tot een maximum totaal van € 100 per spin inzet, which is om bedrag deed können bereikt met behulp van de knop ‘Max Inzet’. Er is een knop ‘Autoplay’ toegevoegd aan het vorige inzetniveau.

Jack’s speciale gok functies

Deze game heeft een paar speciale functies die het alleen maar nog intrigerender maken om te spelen. Om te beginnen is er een scatter-pictogram, dat wordt weergegeven door de schatkist met een glanzende paarse substantie erin. Drie of meer van hen kijken er naar uit om je te zien met in totaal 10 gratis spins. Als je tijdens deze ronde nog eens drie scatters spint, krijg je nog eens vijf gratis spins bovenop.

Een van de beste functies is misschien wel het ‘Walking Wild’-pictogram. Dit wordt vertegenwoordigd door het logo en wanneer dit ergens op de rollen verschijnt, krijgt u een re-spin. Tijdens deze re-spin zal de wild een haspel naar links verplaatsen en een nieuwe re-spin zal plaatsvinden. Re-spins zal blijven zolang het wild symbool aanwezig op de rollen is, en natuurlijk, als een wilde icoon is vervangt ieder ander symbool op de rollen om een ​​overwinning te vormen, met uitzondering van de scatter en sleutel symbolen. Alle winsten gevormd met de wilde inbegrepen in hen zullen een munt winnen van tijden drie betalen. Deze functie kan binnenkomen tijdens het hoofdspel of de freespins.

Tot slot, tijdens de gratis spins-ronde verschijnt het sleutelsymbool op de vijfde spoel, je ontgrendelt de volgende wilde functies;

  • Gestapelde geldzakken. Als je drie sleutelsymbolen verzamelt, wordt de volgende wilde verschijning een gestapelde wildernis van twee geldzakpictogrammen.
  • Gestapelde gouden kippen. Het verzamelen van zes sleutelpictogrammen tijdens gratis spins wil de volgende wildernis een gestapelde wildernis van drie gouden pictogrammen van de duivin zien worden.
  • Gouden harpen uitzetten. The Wild Wildlife is klaar om wild te worden met een gouden harpsymbool.

Conclusie

Het is geweldig dat NetEnt een ander populair en bekend thema heeft aangenomen en het in een volledig speelbaar gokspel heeft veranderd. We zijn dol op dit product – vooral vanwege de wandel-wilde functie – maar samen biedt het een prachtig ontworpen spel met hoogwaardige graphics en gameplay.

Share