Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / inspector gadget

inspector gadget

Inspector Gadget Gokkast Review

Inspector Gadget is gebaseerd op de klassieke detective uit de jaren tachtig van de vorige eeuw en is een gokautomaat met 5 rollen en 20 winlijnen van Blueprint Gaming. Net als inspecteur Gadget zelf zit deze sleuf boordevol extra’s. Er zijn 5 basisgame-gadgetmodifiers en 5 verschillende trigger-bonusfuncties. Speel op alle apparaten tussen £ 20p en £ 200 per draai.

Het ontwerp in Inspector-gadget is in cartoonstijl uitgevoerd. Naast de gebruikelijke symbolen van A tot J, ziet u kluizen, handboeien, geheime bestanden en politieauto’s. Het beste standaardsymbool is het Inspector Gadget-logo dat 25 keer uw inzet betaalt als u 5 landt op een betaallijn. Hetzelfde bedrag wordt aangeboden op de bom die de wildernis is. Deze vervangt alle andere symbolen behalve de spreiding.

Bij elke draai kan een telefoon gaan rinkelen. Als Inspector Gadget antwoordt, activeert hij 1 van de Go Go Gadget-modifier extra’s:

  • Missie Gadget Wilds-functie – de Inspector gebruikt zijn gadgets om extra wilds te creëren
  • Missie Penny Stacked Wilds-functie – gestapelde wildernis kan hier landen
  • Missie Mystery Brain-functie – speciale Mystery Brain-symbolen worden aan de rollen toegevoegd. Deze kunnen worden omgezet in een bonus wanneer ze landen
  • Missie Colossal Symbols-functie – let op een kolossaal symbool dat op rollen 1, 2 en 3 of rollen 2, 3 en 4 kan landen
  • Missie M.A.D Toegevoegde functie – M.A.D Bonussymbolen worden toegevoegd aan de beloningen

In alle Go Go-functies voor gadgetmodificatie kan de game-machine worden uitgebreid. Je zou ook een hamer op de rollen kunnen zien landen en in een winnende draai kunnen veranderen. Kijk uit voor Quimby die een nieuwe winnende combo kan onthullen.

Bonusrondes uitgelegd

Land 3 bonus scatter symbolen op dezelfde draaiing en je activeert de feature ronde. Draai aan het bonuswiel om te laten zien welke 1 van de 5 die je hebt gekregen:

Safe Heist Bonus-functie – dit is een keuze. Kies uit de selectie van kluizen om munten te winnen. Nadat u een bepaald bedrag hebt betaald, zal de computer u een aanbieding doen die u kunt nemen of afwijzen. Je kunt ook de andere 4 bonusfuncties uit deze ronde activeren.

  • Dr Claw’s M.A.D Agent Bonus-functie – dit is nog een keer kiezen. Kies uit de M.A.D. items om agenten te onthullen. Land 3 hetzelfde en dat is de prijs die je wint. Let ook op vermenigvuldigers. Als de gouden spatiebalk actief is, kan deze je rechtstreeks naar de M.A.D Money Bonus Feature brengen (waarvan meer, binnenkort).
  • Elke Penny telt de Free Spins-functie – hier word je naar de top van het M.A.D-hoofdkwartier gebracht met meerdere rollen hieronder. Je kansen vergroten zijn vaste wilds.
    M.A.D Dash Free Spins-functie – dit is een gratis ronde rondes met een cashspoor. Telkens wanneer een overlay-auto op de rollen landt, beweegt de gadget-auto langs het pad en verzamelt prijzen afhankelijk van waar het landt. Retriggers zijn hier ook mogelijk.
  • M.A.D Money Bonus-functie – een selectie van bommen spinnen rond baddie Dr Claw. Blijf plukken om geldprijzen te onthullen totdat je een collecte hebt ingeleverd. Brons, zilver of gouden bommen.

Inspector Gadget is precies wat we gewend zijn van een Blueprint Gaming-slot. De cartoon-afbeeldingen zijn helder en glanzend en de klassieke Inspector-gadget speelt tijdens het draaien. In de game draait het echter allemaal om de functies. Er is een enorm aanbod dat het een goede keuze maakt.

Deze slapstick-game is een leuke. Zelfs als je nog nooit de originele cartoon hebt gezien, is er genoeg variatie in de Inspector-gadget die het waard is om te worden onderzocht. Als je van bonusfuncties houdt, bieden Blueprint Gaming Slots genoeg – ik raad je aan om de op films geïnspireerde Ted of Austin Powers te proberen.

Share