Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / hot shot gokkast

hot shot gokkast

Hot Shot Gokkast Recensie

Een basis spel met Hold-functie en Mystery Win-functie, evenals een topspel waarbij je met een beetje geluk enorme winsten kunt maken – dat is Hot Shot voor jou. De speciale mechanica van de gokkast is geschikt voor alle soorten spelers, of ze nu voorzichtig of gedurfd zijn: de spelers beslissen of ze hun tegoed willen inzetten in de basis of de topgame en ook welk risico ze willen nemen in de top spel – hoe hoger de inzet, hoe hoger de winst in de Hot Shot-functie. Realistische grafische weergave creëert een authentieke casinosfeer in uw huis en maakt van Hot Shot de ideale aanvulling op alle online gokportfolio’s.

Het doel van Hot Shot is om drie overeenkomende symbolen op één winlijn te zetten in het basisspel of op één van de vijf winlijnen in het topspel. De winlijnen lopen van links naar rechts.

Bonussymbolen

Three Crown-symbolen geven je een Mystery-overwinning van maximaal 200 munten in het basisspel. In het topspel fungeert de ster als Wild en vervangt alle andere symbolen van het slot behalve de Hot Shot-symbolen en kan daarom symboolcombo’s voltooien. Hot Shot-symbolen activeren de functie Hot Shots als ze ten minste drie keer landen op elke positie op de rollen.

Kenmerken van Hot Shot:

Hot Shot Basis Spel

Het basisspel in Hot Shot heeft een Hold-functie: maximaal twee haspels kunnen worden vastgehouden met de rode “Hold” -knoppen onder de haspels. Elke voordelige symboolcombo wordt automatisch vastgehouden, maar kan door de speler worden vrijgegeven. Bovendien kunnen potentiële winsten worden verdubbeld in de gokfunctie.

Hot Shot Boven spel

Als een speler munten heeft gewonnen in het basisspel, kan hij deze overzetten naar de Supermeter in het topspel. Als een speler een voldoende aantal munten in de Supermeter heeft verzameld, kunnen ze een spel starten op de bovenste haspelset. Je kunt kiezen uit drie verschillende inzetbedragen in het topspel (vijf, tien en twintig munten). Verder biedt de topgame de Hot Shot-functie: deze functie wordt geactiveerd als drie Hot Shot-symbolen van dezelfde kleur overal op de rollen verschijnen. Potentiële winsten zijn afhankelijk van de geselecteerde inzetten:

Als er drie gele Hot Shot-symbolen op de rollen verschijnen, wordt een schot afgevuurd in de uitbetalingstabel met 5 inzetten van de bovenste game door op de knop “Stoppen” te klikken. Op deze manier wordt willekeurig een overwinning uit de lijst geselecteerd.

Als er drie oranje Hot Shot-symbolen op de rollen verschijnen, wordt een schot afgevuurd in de gele uitbetalingstabel voor de inzet en de oranje uitbetalingstabel met 10 inzetten, waarbij een winst wordt geselecteerd uit beide uitbetalingstabellen.

Tot slot selecteren Red Hot Shot-symbolen een winst uit een van de drie uitbetalingstabellen.

Share