Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / grand slam gokkast

grand slam gokkast

Grand Slam gokkast beoordeling

Wil je een gokautomaatspel ervaren met retro spel elementen? Zet gewoon je PC aan en begin met het van de geweldige Grand Slam gokkast. Novomatic heeft deze game ontwikkeld, die op 5 rollen draait. Er kunnen inzetten worden geplaatst op 9 winlijnen. Boost je winst, je speelt de gokronde.

Fruitig thema

Dit online casino biedt je een zoete, sappige ervaring. De symbolen zijn voornamelijk fruit en ze zijn ontworpen in geanimeerde stijl. De pictogrammen zijn gerangschikt in drie rijen op rollen. De regelmatig betalende symbolen zijn meloen, druiven, aardbeien, pruimen, citroen, sinaasappel, kersen, klavertje vier, klokken, enz.

Speel de Grand Slam Gokkast

Wanneer je dit gokkastspel speelt, moet je een aantal uitbetalingen winnen. Daarvoor moet je minstens drie identieke iconen pakken en een winnende combinatie vormen op een wedlijn. De symbolen moeten op opeenvolgende rollen verschijnen vanaf de meest linkse rol. De hoogste winst behaald op een betaallijn wordt overwogen voor een uitbetaling. De waarde van de uitbetaling is afhankelijk van het aantal lijnen en het aantal geplaatste weddenschappen.

Scatter betaalt op elke positie op het scherm. Line wins en scatter wins worden bij elkaar opgeteld. Houd tijdens je gameplay de Bells-pictogrammen in de gaten, want je kunt tot 20.000 munten winnen met vijf zoekpictogrammen.

Belangrijke spel symbolen

In dit online gratis gokspel is de Blue Star het Wild-symbool. Het kan andere spelpictogrammen vervangen, behalve de spreiding, om hoge winnende combinaties te vormen. GS vervult de rol van scattersymbool. Wanneer er drie of meer Scatters op het scherm verschijnen, win je een bonusuitbetaling, die Mystery Bonus wordt genoemd. De grootte van de bonus wordt willekeurig bepaald. Het bedrag overschrijdt echter niet de limiet die is ingesteld voor elke weddenschap.

Het gokken met Kop of Munt

Wanneer je een basisronde wint in dit gokautomaatspel, kun je een kans nemen om je winst in de gokronde te vergroten. Hier moet je een rood hart of zwarte club kiezen. Als uw selectie correct is, wordt het winnen verdubbeld. Nadat je een vorige gokronde hebt gewonnen, kun je de kans nemen om je winst te verdubbelen tijdens opeenvolgende ronden.

Voordelen van Grand Slam Gokkast

  • Autoplay beschikbaar
  • Kop of Munt beschikbaar
  • Leuke graphics
  • Weddenschappen kunnen gemakkelijk worden gekozen

Nadelen van Grand Slam Gokkast

  • Gratis spins niet toegekend
  • Progressieve jackpot ontbreekt

Conclusie

Grand Slam-slot biedt spannende gameplay met een geanimeerde grafische suite. U kunt de beste prijs winnen wanneer u een maximum aantal Bell-pictogrammen op een winlijn verzamelt.

Share