Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / ghost rider gokkast

ghost rider gokkast

Ghost Rider gokkast

In dit spel heb je 5 rollen en 20 winlijnen. De held, de laaiend ruiter, zal langs de weg rijden, allen in vuur en vlam, en demonen zullen verschijnen die moeten worden afgehandeld. Hoor het geluid van zijn motorfiets en word uitgenodigd om mee te doen, om demonen te bevechten in enge avonturen, maar de spanning en de winst zijn de moeite waard. De effecten van het spel, typerend voor de Marvel-gokkasts, zullen je doen voelen in een echte wereld waar je je midden tussen echte spookwezens voelt.

De Ghost Rider zal je verleiden met de Ghost Hunt Bonus, die je zal belonen als je spoken neerschiet: dan krab je contant geld. In de gratis spellen kun je verrast worden met 10 gratis spins, met een uitnodigende 3x multiplier. Iets speciaals is de gratis spins waarbij uitbreidende Wilds zullen komen als kansen voor echt lucratieve winsten. Eindelijk, de Marvel Jackpot kan je belonen met een echt inspirerend, flink bedrag als je een van de vier progressieve jackpots wint in zijn progressieve jackpot-netwerk.

Speel gratis Ghost Rider gokkast online

De belangrijkste symbolen die je in deze gokkast zult hebben zijn de Ghost Rider en het symbool van de Demon. De Ghost Rider is de Wild en je zult ook andere hoogbetalende symbolen hebben, het boek en de scroll. De standaardsymbolen zijn er ook, maar ze zullen geen grote winsten opleveren. Maar als u bijvoorbeeld vijf Demon-symbolen op een winlijn krijgt, neemt u een uitbetaling van 1.000 munten!

Een van de bonussen hier is de Ghost Hunt. Als je alle vijf rollen activeert, activeer je deze. Wanneer het bonussymbool uitkomt in het midden van de spoel, op een haspel, wordt de haspel actief. Activeer alle rollen en de functie begint. De geest verschijnt en je taak is om ze neer te schieten. Je moet 10 maken en voor elke slag wordt je inzet per opname met maximaal drie verhoogd. Streef ernaar om minimum 7 spoken te schieten.

Met het Ghost Rider-logo, de Scatter, kun je de gratis spellen krijgen. Dit is een andere functie om naar uit te kijken. Je beloning komt als 10 gratis spins, waarbij de vermenigvuldiger 3x is. Als je tijdens de gratis spins minimaal 3 Scatters krijgt, word je beloond met nog 10 gratis spins, waarbij de multiplier 3x is. Er is een onbeperkt aantal extra spins die u kunt verdienen als u bereid bent om door te gaan met draaien. In de gratis spins kan de Ghost Rider, the Wild, de groeiende Wild worden. Als u Wilds in een draai krijgt, wat tot drie van dergelijke symbolen kan zijn, zullen uw overwinningen echt indrukwekkend zijn.

De jackpot is de krachtigste stimulans die je zal uitnodigen en belonen als je hem grijpt. Het spel is gekoppeld aan het progressieve jackpot-netwerk Marvel, dus deze unieke jackpot kan de jouwe zijn, de beloning om lid te worden van de Ghost Rider en demonen te bevechten om recht te doen. De vier gelaagde structuur van deze jackpot beloont de winst in al zijn vier niveaus.

Share