Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / Club 2000

Club 2000

Club 2000 gokkast

De Novomatic Company besloot om gokkers te verrassen door de Club 2000-gokkast te lanceren. Dit is een ongewoon spel met een driewielige en één betaallijn. U kunt het uiterlijk wijzigen en een van de twee modi selecteren. In deze review bieden we je de mogelijkheid om meer vertrouwd te raken met de gameplay, en zodoende voorbereid te zij om het spel. Je kunt de demo van deze gokkast ook gratis op onze website spelen zonder registratie.

Beoordeling

Club 2000-slot is uniek. Het is niet zoals klassieke games, maar ook andere producten van Novomatic Company. Het lijkt erg op de ‘eenarmige bandieten’, die populair waren in gokhallen op het vasteland. Maar het is voorzien van innovatieve functies. U kunt bijvoorbeeld het uiterlijk van de game wijzigen. Nog twee modi – “Basic” en “Club” zijn een behoorlijk ingenieuze oplossing waarmee je grote winsten kunt verdienen. Het verwachte percentage rendement (RTP) in dit slot is 95,59%. Deze opbrengst is vrij hoog voor de traditionele spellen. De maximale multiplier voor de bonuscombinatie is x200. Wanneer u op de maximale inzet speelt, kunt u tot 2000 credits winnen. Op het eerste gezicht lijken de regels erg gecompliceerd, maar ze zijn gemakkelijk te begrijpen. Zorg ervoor dat je het spel in de vrije modus probeert om meer vertrouwd te raken met het spel voordat je begint te draaien voor echt geld.

Deze gokkast heeft een ongewone bonusfunctie. Het logosymbool van het spel zal een mystieke prijs op een worp van twee of drie karakters brengen. “Basismodus” is aanvankelijk beschikbaar op de machine. Daarin wordt het spel gespeeld volgens de gebruikelijke regels en tarieven. Na een slechte back-up kunt u extra winsten behalen met de optie Hold. Het bevriest twee haspels. Deze functie is niet beschikbaar in de eerste ronde na een succesvolle draai en na de lancering, waarin de functie is geactiveerd. De “Club” -modus in de Club 2000-sleuf is beschikbaar na een winnende draai. Hier ligt het spel vast aan een snelheid, die gelijk is aan 4. Je bepaalt zelf of je in deze modus speelt of niet. Maar de winst is veel groter.

Innovatieve functies

Er zijn niet veel slots waar je het uiterlijk van de spellen kunt veranderen – er zijn echter twee modi, zowel “basic” als “club”. Dat betekent gewoon dat je in de club of met een basisachtergrond kunt spelen. Het geeft spelers ook de mogelijkheid om tegelijkertijd twee leuke spellen te spelen, wat een vrij unieke eigenschap is.

Je kunt het volgende als symbolen verwachten; rode bessen, citroenen, sinaasappels, blauw fruit, bosbessen, klaverblad, aardbei, watermeloen, ster, gouden bel en ‘SLP’-logo.

De RTP is ook best goed, omdat hij halverwege 90 procent is. Er is ook een briljante X200 max-multiplier beschikbaar.

De Club 2000-sleuf verliest waarschijnlijk sommige van zijn statussen vanwege de complexiteit ervan. Dat gezegd hebbende, het is erg leuk als je eenmaal de slag te pakken hebt. We raden je aan een van de beschikbare gratis demo’s uit te proberen voordat je je eigen geld inzet voor de gok.

Twee gokautomaatspellen met drie rollen tegelijk worden niet door veel gokkasten mogelijk gemaakt, dus als u een topmultimaker bent, dan is deze misschien iets voor u.

Als u echter wilt dat uw slots simplistisch zijn, moet deze waarschijnlijk over het hoofd worden gezien. Hoe dan ook, het is goed om te zien dat Novomatic iets nieuws probeert en dat innovatie altijd moet worden beloond.

Qua uiterlijk is deze Club 2000 speelautomaat niet het meest gelikte aanbod dat momenteel op de markt is. Het is niet slecht, het is gewoon niet geweldig.

Over het algemeen is het een spel dat niet perfect is, maar toch is er veel plezier te beleven. Zolang Novomatic nieuwe dingen blijft verbeteren en uitproberen, kunnen we zien hoe ze deze stijl van slot in de nabije toekomst zullen perfectioneren.

Share