Gokkasten en Fruitautomaten Online
Sunday, 16 May 2021
Home / bingo online

bingo online

Speel Online bingo In Nederland 2018

Bingo heeft altijd al een sociale betekenis  gehad binnen onze cultuur, en de overgang naar internet heeft de mogleijkheden aanzienlijk uitgebreid. Online bingo biedt de mogelijkheid om een ​​uitnodigende community te omarmen terwijl u geniet van onbeperkte gameplay. En bingo spelen op het internet betekent het kunnen uitkiezen van de beste bingo spellen!

Wat moet je weten over Online Bingo?

Online bingo groeit in hoog tempo. Volgens de laatste cijfers zijn er alleen al in Groot-Brittannië meer dan vier miljoen spelers – geweldig nieuws voor dit snel schietende groepsspel met een zeer sociale kern. Elk bingo- en bingo-achtig spel over de hele wereld deelt hetzelfde eenvoudige uitgangspunt en over het algemeen dezelfde regels.

Het uitgangspunt van alle bingogames, inclusief online bingo, draait om het matchen van de nummers op een kaart met die van het spel. Dit eenvoudige formaat en de eenvoudig te begrijpen gameplay zorgen voor een eenvoudig, leuk en opwindend spel, waar je ook speelt!

Hoe speel je online bingo?

  • Spelers kopen een kaart met een willekeurige selectie getallen gerangschikt in een raster.
  • Het spel zal spelers laten weten of ze op zoek zijn naar een Full House (elk nummer), een horizontale lijn of een ander patroon.
  • De beller leest willekeurig gegenereerde nummers uit, die ook worden weergegeven op de gameconsole.
  • Spelers matchen deze nummers met die op hun kaart.
  • De winnaar is de speler die alle vereiste nummers met succes vergelijkt.

Welke Bingo spellen vindt u online?

Er zijn drie basisvariaties die bijna alle online bingospellen zullen nemen: 90-ball bingo, 75-ball bingo en af ​​en toe 80-ball bingo. De spellen zelf verschillen niet veel maar bieden unieke kansen voor elk. Net als de meeste bingohallen in het Verenigd Koninkrijk, gebruikt 90-ball bingo de nummers 1 tot 90 in het spel en is het meestal ‘Full House’ of ‘Line’ bingo.

75-ball bingo, het meest populair in Noord-Amerika, is in wezen hetzelfde spel met minder nummers, hoewel 75-ball bingospellen vaak verschillende winpatronen gebruiken in vergelijking met 90-ball bingo. 80-ball bingo, ook bekend als keno, is een Amerikaanse versie van bingo die de nummers 1 tot 80 gebruikt.

Is het Spelen van Bingo Online veilig?

Zoals met alle online gokactiviteiten, is het spelen van bingo online volkomen veilig zolang u een betrouwbare, gelicentieerde online bingosite gebruikt. Alle eersteklas bingohallen online zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder gecodeerde financiële transacties om te zorgen dat alle stortingen en opnames veilig worden gedaan. Afgezien van de financiële zekerheid, hebben online bingohallen meestal moderators die worden gebruikt om alle spelers te beschermen tegen ongewenste trolling via internet en dergelijke.

Is online Bingo wettig en gereguleerd?

Als het gaat om Britse online bingo, kunnen spelers erop vertrouwen dat ze goed functioneren binnen hun wettelijke rechten. Online bingo is legaal en sterk gereguleerd vanwege de wijdverbreide populariteit. Zoiets nieuws als virtueel sportweddenschappen, heeft misschien niet veel regelgeving vanwege zijn relatieve jeugd, maar online bingo was een pionier in vroeg online gokken en kreeg dus veel juridische aandacht.

Wat zijn Online Bingo Chat Rooms?

Praten tijdens het spelen kan worden afgekeurd in traditionele bingohallen, maar niet in online bingo. De meeste bingospellen zullen worden vergezeld door een chatroom of een chatfunctie, en dit sociale element trekt een groter en jonger publiek naar de game. In feite wordt nu geschat dat maar liefst 45% van de online bingospelers jonger zijn dan 30 jaar.

Wie zijn Chat Room-moderators?

De mate waarin je met je medespelers communiceert, is afhankelijk van het spel dat je kiest om te spelen, maar sommige providers maken dit een integraal onderdeel van de ervaring. Sommige van de beste online bingosites hebben toegewijde chatmoderators die conversaties starten om dingen levendig te houden en zelfs toezicht houden op games en wedstrijden waarin spelers echte prijzen kunnen winnen. Denk aan hen zoals de beller, bingohalmanager en vriendelijk personeel op de vloer.

Is de Bingo-software echt belangrijk?

Online bingospellen worden ontwikkeld door verschillende softwarebedrijven. Sommige zijn eigendom van hetzelfde bedrijf als de online bingosites zelf, terwijl andere onafhankelijke specialisten zijn en een paar experts op het gebied van goksoftware die bekend zijn van gokspellen en tafelspellen. Ze kennen allemaal hun markt en ze hebben allemaal hun eigen voordelen.

Het is dus belangrijk om te weten hoe de software van elke online bingosite werkt om de juiste online bingosite voor u te kiezen. Sommige moeten bijvoorbeeld worden gedownload naar het bureaublad van uw pc, terwijl andere na een korte laadtijd in uw browser kunnen worden afgespeeld. Als je onderweg wilt spelen, kun je ook op zoek gaan naar sites waarop je favoriete games compatibel zijn met je mobiel.

De basisconsolefunctionaliteit kan ook tussen softwareleveranciers veranderen. Chatfuncties, stortings- en opnamemethoden en basisgameplay hebben allemaal verschillende tools, en het is een goed idee om te verkennen welke het beste bij jouw stijl past als je begint met online bingo. Dus ja, bingo-software doet er zeker toe bij het kiezen van een digitale hal om mee te doen.

Vereist Online Bingo een strategie?

Hoewel bingo misschien een van de gemakkelijkste games is om op te pikken, zijn er nog steeds strategieën om te overwegen, waarbij deze drie het meest worden gebruikt: bankrollbeheer, focus en het spelen van de nummers. Allereerst is er de kwestie van bankrollbeheer. In elk spel, of het nu poker, slots of bingo is, is het van vitaal belang om je limieten te kennen en je bestedingen gedurende een vaste periode te volgen.

Het vinden van een bingosite met een timer en klok is erg handig. Ten tweede is er de kwestie van focus. Online bingo vereist niet de stilte en concentratie van een bingohal, maar er is veel om over na te denken in een drukke bingo-lobby. Als je groot probeert te winnen, is het verstandig om drukke games, grote jackpotkansen, speciale klantenbonussen en beloningsschema’s bij te houden.

Ten derde kunnen serieuze spelers de cijfers spelen. Kies het aantal kaarten dat u speelt op basis van uw kansen om te winnen en de prijzen die worden aangeboden. Immers, als slechts tien mensen spelen voor een flinke gegarandeerde prijs, dan is de kans om meerdere keren deel te nemen geen slechte gok. In tegenstelling, uitgaven aan veel kaartjes in een drukke game kan een verspilling van geld zijn.

Online Bingo Spellen

Vertel geen grote online bingosite, er is geen variëteit in hun branche omdat de meeste van de eersteklas bingoramingen een schat aan bingo-variaties bevatten, evenals video-slots met films en andere leuke spellen. Maar hier bespreken we gewoon de populairste varianten van het bingo-spel, inclusief de populairste varianten in jouw land.

75 Bal Bingo

75 Ball Bingo is een van de twee populairste versies van bingo. Deze versie is meestal een favoriet in de Verenigde Staten en Canada. Niemand kan zich zonder het echt een gevestigde online bingohal noemen. Het spel wordt gespeeld op een 5×5 kaart. De middelste ruimte is gemarkeerd als gratis.

Alle getallen tussen 1 en 75 worden tijdens het spel uitgeroepen tot een winnend patroon verschijnt. Deze versie van bingo heeft verschillende verschillende patronen. De populairste patronen zijn horizontaal, verticaal, diagonaal, diamant of overall. Patronen die de vorm van letters als E of F hebben, zijn ook winnende patronen.

Dit type bingo wordt het vaakst gespeeld vanwege de populariteit en snelheid van het spel. Patronen veranderen voortdurend, waardoor het spel spannend blijft. 75 Ball Bingo domineert beslist alle grote online bingokamers over de hele wereld, ook hier in NL.

80 Bal Bingo

Het nieuwste en beste in de online bingohal is 80 Ball Bingo. Deze versie is rechtstreeks vanuit de online bingohal ontwikkeld, niet zoals de 75 en 90 Ball van haar naaste buren, die werden ontwikkeld in traditionele bingohallen. Het verschil zit hem allemaal in het ontwerp van de kaart.

Ook wel een shutter-kaart genoemd, de 80 Ball Bingokaart is ontworpen op een 4×4-raster. De kolommen zijn verschillende kleuren, rood, geel, blauw en zilver.

Het spel wordt gespeeld met vergelijkbare winnende patronen naar 75 Ball. Vanwege het unieke ontwerp van de kaart zijn er echter nieuwe patronen beschikbaar; bijvoorbeeld diagonale bingo of hoekbingo zijn nu patroonopties. De unieke patronen, kaartverschillen en grotere aantallen geven spelers een aangenamere ervaring en betere kansen dan 75 Ball Bingo.

90 Bal Bingo

Sinds 75 Ball Bingo de Noord-Amerikaanse regio bedekt heeft, heeft 90 Ball Bingo de Europese online bingomarkt overgenomen. 90 Ball, dat ook populair is in Australië, biedt drie verschillende manieren om te winnen tijdens elk spel.

Deze versie keert terug naar de originele 75 Ball-kaart, 5×5. Elke strip, normaal gesproken 6 per keer gekocht, bevat nummers van 1 tot en met 90. De nummers worden slechts één keer herhaald, wat spelers de kans geeft om hun kaart te stempelen telkens wanneer er een nummer wordt gebeld.

Omdat de kaarten zo overvloedig zijn, worden ze normaal gesproken verkocht tegen lagere kosten, waardoor bingofanatici voor slechts centen kunnen spelen. In één spel kunnen spelers winnen op een enkele horizontale lijn, twee lijnen of een full house. Elk voorkomen van deze tijdens het spel is een winnaar.

De prijzen verschillen voor elke regel en worden opgesplitst als er meer dan één winnaar is. Het volledige huis krijgt de grootste prijs.

Sociale bingo

Het spel van bingo draait helemaal om gemeenschap. Er is niets beters dan naar de bingohal te gaan om de nieuwelingen te ontmoeten en te groeten en erachter te komen hoe je de geluksbrengers van de veteranen kunt verslaan.

Het is niet anders online. ‘S Werelds leidende online bingosoftwareplatforms hebben chatrooms in de bingohallen ontwikkeld om spelers in staat te stellen te communiceren.

Elke site heeft vier of meer kamers, elk met hun eigen cultuur. De chats zijn een andere manier voor spelers om extra prijzen te winnen. De moderator (Chat Moderator of Chat Master) heeft trivia-spellen en prijzen voor alle aanwezigen.

Chatrooms helpen de tijd tussen games door te geven en wanneer u wacht op het bellen van nummers. De constante communicatie geeft spelers het gevoel op het land vanuit het comfort van hun eigen huis.

Share